2013. december 16., hétfő

A rák és a kemoterápia


A rák és a kemoterápia
 
A rák és a kemoterápia témájában már nagyon sok véleményt olvashattunk.
Sok megosztást, cikket láthattunk azzal kapcsolatban, hogy mennyire teszi tönkre az egész szervezetet mellékhatásként a kemoterápiás vegyi anyag.
Sajnos nem tud "csak a rákos szervre" hatni - ez logikus.
Természetgyógyász tanárom, aki egyben 3o-4o éve orvos, a következőt mondta nekünk erről a témáról:
"A kemoterápia az a szer, amit ha túlél a beteg, akkor életben marad.. !!"
Tehát tulajdonképpen egy nagyon erős szervezet,nagyon erős lélek és elhatározottság, valamint erős hit a gyógyulásban kell ahhoz, hogy a kemót is túlélje a rákos beteg.
Ennek ellenére egyetlen természetgyógyász sem veszi magára a felelősséget, hogy akár ellene hangolja a betegét, akár rávegye erre a kezelésre. A döntést a betegnek kell meghozni. Ha hallgat a belső hangjára tudni fogja mi a neki megfelelő megoldás.
Ebben nagy része van a hitnek.. Nemcsak a gyógyulásba vetett hitnek, hanem annak, hogy miben hisz igazán, a lelke mélyén.


2013. december 14., szombat

Üzenet azoknak a nőknek, akik nem hagyják ott agresszív párjukat..!

                                                                          

Üzenet azoknak a nőknek, akik nem hagyják ott agresszív párjukat..!

Nagyon sokat gondolkodtam, hogy mi lehet a mélyben azoknak a nőknek a lelkében, akiket megcsapkodnak, lelkileg terrorizálnak, önbecsülésüket lenyomják O alá, de sokáig nem jöttem rá.. Nagyon okos barátnőm fejtette meg.. és biztos, hogy telitalálat... mert miközben mondta.. mindkettőnk karja libabőrös lett.
A tipp a következő:
Azok a nők, akik nem akarnak kikerülni ebből az agresszív helyzetből tényleg tudják, hogy a verés után jön az a szakasza a kapcsolatnak, amikor az agresszor hízeleg, nyali-fali, égről lehozza a csillagokat, térden állva könyörög, stb.. !! Erre a szakaszra várnak az áldozatok és valamiért azt képzelik,hogy egyszer ez a pozitív állapot megmerevedik, úgy marad, és soha nem térnek vissza az agresszív élethelyzetek, pofonok, alázások..
Hiába hallják, olvassák, hogy ez nem történik meg soha.. hogy aki egyszer megüt, már semmi sem tartja vissza, hogy legközelebb is durva legyen...!! Valamiért hisznek a mesében.. pedig talán tudat alattijuk megmondja nekik, hogy ez csak álom... de annyira vágynak a jó szakaszra.. még a pofont, ütlegelést is elviselik a "jó"reményében.
Ébredjetek asszonyok-lányok.. az ilyen ember nem változik, csak egyre agresszívebb lesz..